Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека Oпштина Македонска Каменица, согласно член 8 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер ("Сл.весник на Рм.бр.13/2006-86/2008-6/2010-42/14) го определи:

Здравко Мирчев - вработен во општинската администрација на Општина Македонска Каменица на работно место - Советник за планирање на локален економски развој.

Tелефон 078-485-103

(033) 432-741 локал 106
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.,
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
го овласти за службенo лицe задолжен за посредување при остварувањето на правото за слободен пристап до информации од јавен карактер на Oпштина Македонска Каменица.

Листата на информации од јавен карактер кои општината ги поседува е достапна  до јавноста преку:
- огласна табла  во општината и
- преку веб страната; www.makedonskakamenica.gov.mk
 

ЛИСТА

На информации од јавен карактер од општина Македонска Каменица за 2016 година кои се достапни за граѓаните согласно Законот за слободен пристап до информациите од јавен карактер

 

·         Буџет на општината

·         Статут на општина Македонска Каменица;

·         Правилник за систематизација на работни места;

·         Службени  гласници на општината во која се објавени

·         Сите акти донесени  на седниците  на Советот на општината

·         Генерален урбанистички план

·         Детален урбанистички план

·         Урбанистичка документација за селските населени места во општината

·         Техничка документација за изградба на инфраструктурни

·         објекти во општината

·         План за јавни набавки за 2016 година

·         ЛЕАП за М.Каменица

·         ЛЕР за М.Каменица

·         Други информации утврдени со Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер

                                                                                                Општина Македонска Каменица

Obrazovanie