edanok

Ги известуваме сите даночни обврзници кои имаат имот на свое име на територијата на општина Македонска Каменица дека сега можат електорнски да ги проверат своите даночни задолженија и уплати по оснив на данок на имот кон Општината.

Кликнување на банеротe tax 160 е-данок од лентата банери на левата страна на оваа страна.

За најавување на сервисот потребно е:

- физичките лица да го внесат својот матичен број,
- додека правните лица својот даночен број.

Лозинката потребна за најавување, ја имате во решението за данок за имот кое го имате добиено на домашна адреса.
Доколку немате лозинка, можете да ја добиете во просториите на Даночното одделение во Општина Македонска Каменица или на телефон (033) 432-741 / E-Mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..