Општина Македонска Каменица

ГРАЃАНСКИ СЕРВИС - Добредојдовте

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

Избирачки список

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Избирачкиот список кој е ставен на оваа веб страна е доставен од страна на Државниот завод за статистика на 25.01.2016 година и е превз...

Санација на зелените површини

Општина Македонска Каменица започна со уредување на централното градско подрачје. Во моментов се работи на расчистување на коритото на Каменичка река,...

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЛИЦА ОД ОПШТИНА МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА, ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТ ЗА ДОБИВАЊЕ НА СЕРТИФИКАТ ЗА АВТО-ТАКСИ ВОЗАЧ за месец Март 2016

Врз основа на член 50 од Законот за локалната самоуправа („Сл.весник на РМ“ бр.5/02), член 8 став 1 точка 4 од Законот за превоз во патниот сообраќај ...

Општинско корисна работа

Успешно е реализиран проектот „Општинско корисна работа“ за 2015 година. Градоначалникот на општина Македонска Каменица, д-р Дарко Митевски им врачи с...

Нова улица во централното градско подрачје

Започна асфалтирањето на улица бр.2 во централното градско подрачје во Македонска Каменица која ги поврзува илиците „Маршал Тито“ и „М.М. Брицо„. Улиц...

ДЕНОВИ ЗА СЕЌАВАЊЕ – ВРЕМЕ Е ДА ЗАПРАТ КРИВИЧНИТЕ ДЕЛА НА УЛИЦИТЕ

Општинскиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата од Македонска Каменица по повод одбележувањето на „Светскиот ден за сеќавање на жртвите во...

ЈАВНА РАСПРАВА по нацрт Извештајот за стратегиска оцена на животната средина за измена и дополнување на Генерален Урбанистички План за Македонска Каменица (2015-2025), општина Македонска Каменица

Врз основа на член 69 од Законот за животната средина („Службен весник на Република Македонија“ бр. 53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 83/09, 48/10, 124/10,...

Отворени денови на Комисијата за заштита од дискриминација со Единиците на Локалната самоуправа

Отворени денови на Комисијата за заштита од дискриминација со Единиците на Локалната самоуправа Во рамките на проектот „Отворени денови на локално ни...

 • Избирачки список

  Понеделник, 07 Март 2016 08:22
 • Санација на зелените површини

  Четврток, 03 Март 2016 13:17
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЛИЦА ОД ОПШТИНА МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА, ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТ ЗА ДОБИВАЊЕ НА СЕРТИФИКАТ ЗА АВТО-ТАКСИ ВОЗАЧ за месец Март 2016

  Петок, 26 Февруари 2016 09:27
 • Општинско корисна работа

  Петок, 08 Јануари 2016 10:12
 • Нова улица во централното градско подрачје

  Петок, 04 Декември 2015 11:21
 • ДЕНОВИ ЗА СЕЌАВАЊЕ – ВРЕМЕ Е ДА ЗАПРАТ КРИВИЧНИТЕ ДЕЛА НА УЛИЦИТЕ

  Четврток, 19 Ноември 2015 17:48
 • Извештај од консултации со јавноста за Извештајот за Стратегиска оцена на животната средина за измена и дополнување на Генерален Урбанистички План за Македонска Каменица (2015-2025)

  Понеделник, 09 Ноември 2015 13:02
 • ЈАВНА РАСПРАВА по нацрт Извештајот за стратегиска оцена на животната средина за измена и дополнување на Генерален Урбанистички План за Македонска Каменица (2015-2025), општина Македонска Каменица

  Среда, 14 Октомври 2015 14:09
 • Отворени денови на Комисијата за заштита од дискриминација со Единиците на Локалната самоуправа

  Петок, 09 Октомври 2015 13:44

Советници

Е-пошта Печати PDF

ПРЕСЕДАТЕЛ

Мице Бошкоски

Не користи email

ВМРО-ДПМНЕ

СОВЕТНИЦИ

Драган Јовановски

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ВМРО-ДПМНЕ

Валентина Васевска

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ВМРО-ДПМНЕ

Александар Јовановски

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ВМРО-ДПМНЕ

Бпагоја Стамболиски

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ

Маја Велиновска

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ВМРО-ДПМНЕ

Ангелче Ангеловски

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ВМРО-ДПМНЕ

Соња Стаменкова

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

СДСМ

Перо Митревски

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ВМРО-НП

Благица Стојковска

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

СДСМ

Злате Алексовски

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ВМРО-НП